Субота, 20.04.2024, 00:52
Приветствую Вас Гість | RSS
Головна | ОБЕРЕЖНО: СВІТОВИЙ ПОРЯДОК - Форум | Регистрация | Вход
МАЛЕНЬКА ПАРТІЯ СНАЙПЕРІВ
Форма входа
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Як нам змінити світ через Партію снайперів? » Обговорення » ОБЕРЕЖНО: СВІТОВИЙ ПОРЯДОК (масоны и пр мировая мафия)
ОБЕРЕЖНО: СВІТОВИЙ ПОРЯДОК
snayperДата: Субота, 08.08.2009, 00:55 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 5
Репутація: 0
ОБЕРЕЖНО: СВІТОВИЙ ПОРЯДОК

Вже давно змучився народ наш дивитися ,як біснуються наші політики. Не одне зітхання полинуло до неба, разом з Кобзаревими молитвами: ” Доколі будете стяжати і кров невинну розливать людей убогих? А багатим судом лукавим помагать? ” Задумаємось,що стало причиною такого життя, коли влада , яка на словах ніби дбає за народ, а в дійсності веде державу в прірву. Невже не розуміють можновладці,що обкрадаючи Україну, вони тим самим відкривають доступ іноземному капіталу, який не задумуючись про національні інтереси, скупить усе з потрохами за папірці, які не підтверджені ні золотом, ні яким іншим гарантом. І тоді над ким вони недалекоглядні будуть панувати, їх також викинуть як непотріб. Зараз вони дійсно потрібні, але не народу, а світовим олігархам , яким за безцінок продають нашу Батьківщину.
Спробуємо з Божою допомогою проаналізувати цю ситуацію, яка склалася не за один рік і не тільки у нашій державі. Раніше безпека суспільства залежала від воїнів, воїни - від честі,а честь – від релігії. Так було за козацької України. Коли вмерти за Православну віру, за Україну чи за побратима було за честь.
Скаже хтось:”Невже торгівля - таке неправедне діло? ” Ні, не в цьому проблема, а біда в тому з якою мораллю це робиться. Ножем можна хліб порізати, а можна людину вбити, так і в торгівлі - можна своєму народу помагати , а можна - безбожно грабувати. Головне, треба пам’ятати - заради кого ти живеш,заради кого ти все робиш . “Ніхто не може двом господарям служити,- говорить Господь Ісус Христос, - бо або одного полюбить,а другого буде ненавидіти; або одного триматиметься,а другим знехтує. Не можете служити Богові і мамоні. ” (Матфея 6:24) Мамона- це семітське божество, символ служіння багатству. Якщо людина живе ради Бога, то вона ніколи не зробить зла своїм ближнім, а якщо служить мамоні, то буде старатись заради багатства іти на все, не дивлячись на моральні принципи . В таких людей свої пастирі і свої поводирі, які учать їх жити для мамони, а не для Бога і ближнього. Наведу декілька прикладів їх вчення: враховуючи, що фінансовий успіх обернено пропорційний до моралі, еліта громадського суспільства формується з найбільш аморальних людей (це термін фінансиста - мільярдера Сороса, який і запропонував вивести бізнес за рамки моралі, тобто узаконити аморальність). Аналогічні вислови є і у інших мільярдерів. Дональд Джон Трамп , взагалі заявляє, що християнські принципи несумісні з бізнесом. Ось і виходить так, що в 21 столітті до влади приходять в основному аморальні виродки , яких не турбує біда ні народу, ні загроза державі, головне для них – це прибуток. Якщо на біді народній можна наварити, то хіба хтось з них буде задумуватись. Раніше біду чекали від загарбників, а нині твій сусід, який ще вчора був привітний і доброзичливий,став осліплений багатством і заради неправедного прибутку , приносить тебе у жертву мамоні, тільки б йому розбагатіти. І при цьому може з привітною усмішкою тобі сказати: ” То не я такий-то життя таке .”
Vat victis ( Горе переможеним). Через ці людожерні теорії, які запанували в нібито цивілізованому світі, народ перемагає сам себе, і сильніший пожирає слабшого. На кістках слабших родилась теорія суспільства конкурентів. Суть її в тому , що економічно успішніша частина суспільства гуртується в особливий кагал , який старається всіма способами огородити себе від пограбованого народу. Вони заставляють державну машину працювати повністю для захисту своїх безчесних інтересів. Розділення людей відбувається за економічним принципом. Якщо християнська віра виховувала любов до ближнього, і розумним вважали того, хто зумів помогти нужденному. То зараз навпаки - той мудріший, хто безсовісніше зміг обдурити і нажитися на чужій біді. Мірилом всіх відносин стає мамона-багатство. Як часто можна зараз почути: ” Чого бідний - бо дурний, а чого дурний - бо бідний!”
Ось що було рекомендовано, а скоріше примушено до виконання , наднаціональними структурами.
1. Допуск іноземних інститутів до детального контролю та нагляду за бюджетними витратами, друком грошей і податковим адмініструванням.
2. Відмова від суверенітету в грошовій і бюджетній політиці, в області регулювання та управління активами на 5 років.
3. Контроль над грошовою політикою повинна взяти рада, яка сформована з представників іноземних центробанків.
4. Нові песо(національна валюта Аргентини) не повинні друкуватися на аргентинській землі.
5. Також повинні бути допущені іноземні громадяни для контролю за бюджетом і розподілом коштів з центру по провінціях.
6. Масштабна приватизація всієї інфраструктури іноземним капіталом , а також дерегуляція всієї оптової, та роздрібної торгівлі під контролем закордонних представників. (http:/www.zaistinu.ru/nwo/argentina.shtml Світове керівництво приступає до трапези) Не знаю, як українці поставляться до такого проекту, чи зможуть вони піднятися до рівня не особистих, а національних інтересів. У нас в останні роки настільки звикли хаяти все національне і возвеличувати все закордонне, що напевне , якщо Бог попустить таке засліплення, більшість українців з радістю приймуть подібні проекти, думаючи, що закордонні інспектори будуть чесно контролювати і про народ дбати. І якщо наші можновладці ще побоюються народного гніву, то закордонних хоч і схочеш - не достанеш .
Відмова від фінансового суверенітету фактично означає відмову від суверенітету державного. Коли знімуть мораторій на землю, це стане першим кроком до прірви. Подальший сценарій стане ще ясніший. Може статися широкомасштабна приватизація закордонними корпораціями всього , що належало державі. Для іноземної конкуренції відкриються такі сфери, як охорона здоров я, освіта , та багато чого іншого. По західним міркам все повинно приносити прибуток. Видно київський мер один з тих прибульців, яким десь до одного місця і Конституція України з правом громадян на безплатне лікування і всі інші закони, які захищають національні інтереси українського народу. Може статися так , що і все те, що зараз належить місцевим органам влади – водопостачання, каналізація, дороги і все комунальне господарство перейде в руки закордонних компаній. Що це принесе десяткам мільйонам українців передбачити нескладно – їх доля стане повністю залежна від тих, хто планує скорочення споживачів на планеті Земля, задля блага одного золотого мільярду вибраної еліти. Думаю , що деякі політики-бізнесмени прекрасно все це знають і вже ведуть переговори з Світовим Керівництвом, щоб зрадою свого народу забезпечити собі тепленькі місця в новому світовому порядку.

Знаємо також, що Син Божий прийшов і дав нам світло і розум, щоб ми пізнали Бога Істинного і щоб перебували в Істиннім Сині Його Ісусі Христі. Цей (Христос) і є Істинний Бог і життя вічне. Діти! Бережіть себе від ідолів. Амінь. ”(1Іоанна.5:20,21)
Надіюсь ці слова не залишать байдужими справжніх українців ,і ідол мамони відступить від їхньої душі, а Святий Дух освітить життєвий шлях і підкаже, як жити і як край боронити . А те що для Бога все можливе , нагадує нам Великий Учитель християнства святитель Іван Златоуст : ” Бог може і нині, тут же зупинити всі біди, але це все не може спинитися, допоки Господь не побачить , що ми очистили душі наші від спокуси і неправди, поки не побачить , що всередині нас пройшла зміна на краще і настало покаяння від всієї глибини душі, міцне і непорушне. (Св.Іоанн Златоуст.Про Віру, Надію і Любов.Полтава.2005р. с.424)
З Об’ явлення святого Івана Богослова ми знаємо , що одне з головних знамен кінця цього земного світу, буде те, що душі людей, які будуть мучитись через свої гріхи, будуть настільки черствими , що замість покаяння, буде всюди панувати озлобленість. І люди будуть звинувачувати всіх і вся, навіть Бога, але тільки не себе. Багато людей загинуть , а ті що не помруть від язв кари за гріхи, “ не розкаються в ділах рук своїх , а будуть продовжувати поклонятися бісам і золотим ідолам…І не розкаються вони ні в убивствах, ні в чародійствах, ні в блудодіяннях, ні в тому, що обкрадали слабших.”( Об’явлення.9:20.21)
Збережи нас , Боже , від такого очерствіння , бо допоки ми маємо мужність визнавати свої помилки, каятись і ставати на шлях правди Божої, до того часу жива буде земля наша, яка ще вродить нам врожай милості і благочестя. Так по слову святого Івана Златоустого :” Віддамо в руки Божі наші душі і життя всіх близьких нам людей, бо в волі Божій все змінити на краще і зупинити будь яку вражу силу, що несе нам біду і розорення, а в нашій волі молитись, каятись і жити по правді Божій. Бо не завжди зима, буде і літо; не завжди ніч, буде і світлий день ; не завжди хвилі бурхливі будуть потопляти нас, скаже Господь:”Тишина ! “ І буде тиша і спокій для сердець наших. Бо ніхто так не утішить нас , як ласка Божа . Тільки будемо не просто вірити, але і жити по вірі Христовій , не лицемірно, а всією душею, наповненою святими почуттями до Бога і до ближнього.” ( Cв.Іоанн Златоуст. Там же. с.424)

З повагою, іеромонах Савва ( Богдан Дубатовк)

 
Форум » Як нам змінити світ через Партію снайперів? » Обговорення » ОБЕРЕЖНО: СВІТОВИЙ ПОРЯДОК (масоны и пр мировая мафия)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz